Din caribiske bar

Booking

Smagen af caribien

Lad os hjælpe dig

"Fantastisk service, jeg blev henvist til Dexters da jeg kontaktede en tapas restaurant som viste sig at være lukket. Jeg skrev og spurgte om Dexters kunne klare Tapas og fri vin til den pris jeg ellers havde haft fra den anden restaurant og det kunne han :-) Dexters var fleksible med antal personer og da dagen endelig kom, blev vi mødt af lækre velkomstdrinks, dejlig mad og dejlig vin, alt til en rigtig fin pris og med et smil :-) Mange mange tak for den gode oplevelse!"

— Rikke Glückstadt Eriksen, August 2018

Vi planlægger, du fester

"A brilliant range of rum that can satisfy anyone who is looking for a trip to the Caribbean in Copenhagen. The service is always helpful and friendly. The customers treat each other like family. A speak-easy place that has everything you would expect from a Rum bar in Copenhagen. I warmly recommend passing by and having on of the brilliant cocktails on the menu at an affordable price."

— Tobias Rasmussen, August 2019

Eeeeeelsker dette sted! De serverer de lækreste cocktails i en dejlig hyggelig atmosfære. 
Dexter selv er en super fin mand, der gerne tager en hyggelig snak med sine kunder, så man føler sig så velkommen! 
Kan stærkt anbefale drinken Old Jamaican! Man skal dog lige tage sin tid med den, for den slår hårdt! 

— Grace Nyrén, Marts 2017

Ikke bare din sædvanlige "bar"

Hos Dexter’s stræber vi efter at skabe et arrangement, der imødekommer dine ønsker på bedste vis. Derfor er det vigtigt for os at påpege, at hvadenten du ønsker at holde en kæmpe fødselsdag eller en lille aften med vennerne, så husk ikke at føle dig begrænset af, at vi er en bar/café. Vi følger mottoet: Din vision + vores innovation = løsninger, hvilket gør, at det altid er en mulighed at holde selv den største dag i dit liv, som fx dit bryllup, på din Caribiske bar, Dexter’s.

hvordan foregår det?

For at booke Dexter’s anbefaler vi dig at bruge den nedenstående formular, da det hjælper os med at skabe et overblik ift. dine ønsker generelt. Gennem denne formular har du mulighed for at indsende en uforpligtende forespørgsel. Yderligere, har mulighed for at tilføje ekstra forespørgsler eller kommentarer, hvis du ønsker dette. Efter, at du har udfyldt formularen, vil vi tilsende dig et/flere tilbud gennem din E-mail, der imødekommer dine ønsker bedst muligt.

 ​

vigtigt

For bedst mulig oplevelse med at booke Dexter's online gennem nedenstående formular, bedes du anvende bærbar, computer el.lign. fremfor mobiltelefon.

©2020 by Dexter's

cvr 36990678