top of page
booking
038.jpg

hvordan foregår det?

For at booke Dexter’s til dit arrangement anbefaler vi dig at bruge den nedenstående formular, da det hjælper os med at skabe et overblik ift. dine ønsker generelt. Gennem denne formular har du mulighed for at indsende en uforpligtende forespørgsel. Efter, at du har udfyldt formularen, vil vi tilsende dig et/flere tilbud gennem din E-mail, der imødekommer dine ønsker bedst muligt. Prisen på tilbuddene vil variere alt efter dine behov. Du kan forvente at få svar indenfor 1-2 dage.
 

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 22 72 82 55, for at høre nærmere.

009.jpg
F7AD7B4D-32FC-4FA1-A6F8-21712E96BACF_edi

"Fantastisk service, jeg blev henvist til Dexters da jeg kontaktede en tapas restaurant som viste sig at være lukket. Jeg skrev og spurgte om Dexters kunne klare Tapas og fri vin til den pris jeg ellers havde haft fra den anden restaurant og det kunne han :-) Dexters var fleksible med antal personer og da dagen endelig kom, blev vi mødt af lækre velkomstdrinks, dejlig mad og dejlig vin, alt til en rigtig fin pris og med et smil :-) Mange mange tak for den gode oplevelse!"

— Rikke Glückstadt Eriksen, August 2018

F7AD7B4D-32FC-4FA1-A6F8-21712E96BACF_edi

"Udmærket bar med en afslappet atmosfære og et behageligt og venligt personale. Fin placering mellem Søerne og Forum metrostation. Kan varmt anbefales."

— Philip Sampson, April 2019

019.jpg

ikke bare din sædvanlige "bar"

Hos Dexter’s stræber vi efter at skabe et arrangement, der imødekommer dine ønsker på bedste vis. Derfor er det vigtigt for os at påpege, at hvadenten du ønsker at holde en kæmpe fødselsdag eller en lille aften med vennerne, så husk ikke at føle dig begrænset af, at vi er en bar/café. Vi følger mottoet: Din vision + vores innovation = løsninger, hvilket gør, at det altid er en mulighed at holde selv den største dag i dit liv, som fx dit bryllup, på din Caribiske bar, Dexter’s.

bottom of page